Marakele Teltsafari

Teltsafari i Marakele (1 overnatning)

Overnat ved storvildtets vandhul – men i absolut sikre rammer i en luksuriøs teltlejr, der er placeret højt til vejrs på platforme.

Teltsafari i Marakele
Afrikas nat er en betagende oplevelse, og den bliver ikke mindre af at blive tilbragt på en smuk træterrasse midt i den bjergrige Marakele National Park.

Marakele ligger i den sydvestlige del af en bjergkæde, hvis højeste punkt, Vulture Hill (Gribbebjerget), tårner sig 2.088 meter i vejret. Dette 55.000 hektar store bjergrige område er hjemsted for de fleste af Sydafrikas store dyr, selvom de ikke er nemme at spotte på grund af det bjergrige terræn. Men de hvide næsehorn, mange forskellige antiloper og fuglearter og naturligvis det betagende landskab gør, at parken er alle pengene værd.

Turen går til Tlopi-teltlejren, der ligger ved et stort vandhul i et område med storvildt. Teltene er placeret på platforme, og hvert telt har eget badeværelse og køkken samt en grill på den smukke træterrasse med udsigt ud over vandhullet.

Du får tid til at finde dig til rette, mens guiden tilbereder en let frokost. Derefter er det tid til en safaritur i vores eget køretøj. Vi vender tilbage til vores lejr før mørkets frembrud, hvor vi slår os ned på terrassen med en øl, mens vi venter på, at dyrene og fuglene besøger vandhullet ved solnedgang. Herefter kan du glæde dig til et grillfestmåltid under stjernerne og med nattens lyde i baggrunden.

Næste morgen står vi tidligt op og besøger den berømte Vulture Hill, som er et af de højeste punkter i Waterberg og hjemsted for omkring 800 ynglende kapgribbe. Køreturen op til toppen er næsten lige så overvældende som selve udsigten, der byder på bjergtoppe og uendelige dale, hvor end man ser hen – flankeret af en koloni af cirklende gribbe, der venter på at fange de varme opvinde.

Efter morgenmad pakker vi sammen og ankommer til Temba Safari ved frokosttid.

Varighed Afgang: Efter morgenmad dag 1. Hjemkomst: Ved frokosttid dag 2
Transporttid 2 ½ time hver vej
Mad, drikkevarer Fuld forplejning er inkluderet, inkl. en superlækker grillmiddag
Bemærk Safariture i åbne køretøjer med guide kan bestilles mod betaling

 

Marken, Sydafrika
Delvist solrigt
Delvist solrigt
33°C
Mere detaljeret...
 
Tænd/sluk for musik