Pilanesberg National Park

00-TembaSafari (14)Pilanesberg ligger i grænselandet mellem ørken og mere fugtig vegetation og har en enestående mangfoldighed af både landskabsformer, dyreliv og planteliv

Pilanesberg National Park

Pilanesberg er et naturligt økosystem, som er opstået over hundredetusinde år, og vi er så privilegerede at kunne tage del i denne enestående parks mange forskellige sider.

Pilanesberg ligger i grænseområdet mellem den tørre Kalahari Ørken og den mere fugtige Bosveld-vegetation, og det giver til forskel for andre større parker et enestående overlap af pattedyr, fugle og vegetation.

Springbuk, brun hyæne, rødøjet bulbul og camel thorn-træer (Acacia erioloba), som normalt ses i tørre områder, kan ses side om side med sortøjet bulbul, impala og sydafrikanske kastanjetræer (Calodendrum capense), der normalt findes i de fugtige områder østpå.

De fascinerende kombinationer af geologi, landskab og regnmængder resulterer i forskellige former for vegetation: Vidtstrakte, åbne græsstepper, stejle bjergskråninger, klippeformationer og kløfter med tæt skovbevoksning.

Parken rummer over 132 træarter og mindst 68 græsarter og en stor mangfoldighed af dyrearter, lige fra The Big Five (løver, elefanter, bøfler, leoparder og næsehorn) til 50 andre store pattedyrarter, 354 fuglearter, 65 krybdyrarter, 18 paddearter og tusindvis af andre interessante mindre dyr.

Varighed Heldagstur med mulighed for overnatning
Transporttid Ca. 4 timer
Mad, drikkevarer Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen
Bemærk Er du kommet til Sydafrika for at se dyr, eller er du bare glad for at fotografere, så er Pilanesberg ideel. Denne tur kan med fordel kombineres med hjemrejsen.

Se film: Pilanesberg Nationalpark

Marken, Sydafrika
Overvejende solrigt
Overvejende solrigt
34°C
Mere detaljeret...
 
Tænd/sluk for musik